Gevulde paprika’s met couscous en tomaat

Voor deze gevulde paprika’s zonder vlees vullen we de paprika’s met couscous, tomaten en feta. Een toprecept voor vegetariërs.

0 (0)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Was en snijd de tomaten in stukjes.
  2. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui in ± 5 minuten goudgeel en glazig. Voeg de tomatenstukjes en de inhoud van het bouillonketeltje toe. Voeg 230 ml kokend water toe en neem de pan van het vuur. Laat de pan 10-15 minuten afgedekt met een deksel, staan.
  3. Halveer intussen de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Verdeel het couscousmengsel in de paprikahelften en bestrooi met de feta. Zet de paprikahelften in een ovenvaste schaal en schenk een klein laagje water rond de paprika’s. Zet de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven. verkruimel de feta erover.

Tip

Bestrooi de paprika’s met geraspte kaas in plaats van de feta.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?