Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde pannenkoeken

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Blancheer en pel de tuinbonen.
  2. Pureer ze en voeg het ei, de bloem en de slagroom toe, kruid met pezo.
  3. Verhit wat solo in een antikleefpan en leg hierin enkele kookringen van ongeveer 12 cm diameter, bak van het mengsel 6 pannenkoekjes.
  4. Snijd de courgette in plakjes en sauteer ze in een scheutje olie.
  5. Snij ook de scamorza in plakjes.
  6. Verdeel de courgette en de scamorza over 3 pannenkoekjes en leg de andere 3 er bovenop.
  7. Snij ze in vier gelijke delen en dien op.
  8. Scamorza: peervormige kaas van volle koemelk, lijkt op mozzarella, is naturel als gerookt verkrijgbaar, zeker in Italiaanse winkels.
  9. Sauteren: op een hoog vuur in weinig vloeistof kort aanbakken.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie