Recept 55***** (2 stemmen)

Gevulde oranje paprika met couscous en Noorse garnalen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vis

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de bovenkant van de paprika’s af (ongeveer 2 cm vanaf de steel). Haal de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd een klein plakje van de onderkant, zodat de paprika’s beter blijven staan.
  3. Maak de wortel schoon en snijd in kleine blokjes.
  4. Breng de inhoud van het zakje tomatensaus met het verkruimelde pepertje, het bouillonketeltje en 100 ml water aan de kook. Doe de couscous in een schaal en giet daar de kokende saus overheen. Laat de couscous 5 minuten zwellen. Schep de tomatencouscous af en toe en roer de korrels goed los met een vork.
  5. Meng de couscous met de garnalen, de wortelblokjes en pompoenpitten. Vul de paprika’s met de couscous en zet de paprika’s in een ovenschaal. Bak ze in 25 minuten gaar in de oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie