Gevulde omelet met spekjes

4 (4)
40 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1: Was de aardappelen en kook ze in water met zout gaar.
  2. 2: Giet ze af en snijd ze na afkoeling in plakjes.
  3. 3: Snijd het spek in blokjes en bak ze uit en voeg margarine toe.
  4. 4: Pel de uien, snij ze fijn en bak ze mee tot ze glazig zijn.
  5. 5: Voeg de aardappelschijfjes toe en bak ze aan beide kanten bruin.
  6. 6: Kluts de eieren met melk, zout, peper, paprikapoeder en nootmuskaat.
  7. 7: Voeg de baconblokjes en het bieslook toe.
  8. 8: Giet het mengsel over de bruingebakken aardappelen.
  9. 9: Laat het geheel op een laag vuur stollen.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?