Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde notentaart

Dit is een recept van

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1)Bodem: - bloem, basterdsuiker, boter en ei samenvoegen en beslag van kneden
  2. - uitrollen en bakvorm met een laag bekleden
  3. - genoeg overhouden voor een sluitend deksel op de taart
  4. 2) Vulling: - suiker en boter in een pannetje al roerend op het vuur langzaam laten kleuren
  5. - van het vuur de room, noten (grof gehakt), en het snufje zout erdoor roeren
  6. - vulling in de taart storten
  7. - taart dichtmaken met overgebleven deeglap, 1 uur bakken in een oven op 240°C
  8. Als extraatje kan er ook appel, banaan of krenten bij het notenmengsel!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie