Gevulde notentaart

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. 1)Bodem: - bloem, basterdsuiker, boter en ei samenvoegen en beslag van kneden
  2. - uitrollen en bakvorm met een laag bekleden
  3. - genoeg overhouden voor een sluitend deksel op de taart
  4. 2) Vulling: - suiker en boter in een pannetje al roerend op het vuur langzaam laten kleuren
  5. - van het vuur de room, noten (grof gehakt), en het snufje zout erdoor roeren
  6. - vulling in de taart storten
  7. - taart dichtmaken met overgebleven deeglap, 1 uur bakken in een oven op 240°C
  8. Als extraatje kan er ook appel, banaan of krenten bij het notenmengsel!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?