Gevulde makreel met breydelspek

3 (3)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de koriander en de rode uitjes fijn.
  2. Meng ze in een kommetje met munt, gember, limoensap, kurkuma, whisky en geperste knoflook.
  3. Was de makreel onder fris stromend water en vul de makrelen met het kruidenmengsel.
  4. Schik telkens drie plakken spek naast elkaar op het werkvlak en wikkel de vissen in het spek. Wrijf de vissen in met Solo Vloeibaar.
  5. Leg ongeveer een kwartier op een matig hete grill.
  6. Draai regelmatig om en gebruik bij houtskool flink wat aromatische vuurkruiden.
  7. .

Tip

Dien op met een fris slaatje met gesnipperde pijpuitjes en een bieslooksausje van 2 eetlepels zure room, 2 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels gesneden bieslook

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?