Recept 55***** (4 stemmen)

Gevulde kruidenpannenkoek

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Jolien

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de eieren los in een kom en meng met de melk en de gezeefde bloem. Kruid met peper en zout en giet het geheel door een zeef, zodat je geen klonters hebt tijdens het bakken.
  2. Hak de kruiden fijn en voeg ze toe aan het pannenkoekenbeslag. Snij de tomaten in schijfjes, maar verwijder daarbij de zaadjes (anders zullen de pannenkoeken te nat worden). Schil en snij ook de avocado in stukjes.
  3. Verhit Solo in een koekenpan. Bak de pannenkoeken goudbruin. Laat ze afkoelen.
  4. Leg de afgekoelde pannenkoeken open. Besmeer er 5 met de kruidenkaas. Leg er dan een sneetje gedroogde ham op en enkele schijfjes tomaat. Rol de pannenkoeken nu op en rol ze in aluminiumfolie. Laat nog even in de koelkast rusten.
  5. Besmeer nu de andere 5 pannenkoeken met zure room, Leg er een sneetje gerookte zalm en ook enkele stukjes avocado op. Kruid eventueel bij met peper en zout. Rol ook deze pannenkoeken op, verpak ze in aluminiumfolie en laat ze nog even rusten in de koelkast.
  6. Serveer de kruidenpannenkoeken als lunch, in de brooddoos!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 24 mei 2011 om 14u24

Dank je wel voor de vraag. Beide kunnen perfect. Zelfrijzende bloem zorgt voor een iets luchtiger resultaat. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie