Recept 25** (1 stem)

Gevulde kipragout. Ragout van kip, kastanje champignons, peer en ui.

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kip klein en bewaar die tot gebruik in de koelkast.
  2. Verwarm de boter in de pan.
  3. Roerbak hierin de ui met de kerrie.
  4. Voeg de champignons toe en verwarm dit ca. 10 minuten.
  5. Bestrooi met de bloem en laat dit heel licht kleuren.
  6. Voeg dan de bouillon in scheutjes toe en blijf roeren.
  7. Maak een gladde saus en voeg ook het perensap toe.
  8. Roer de kip en de peren door de ragout.
  9. Maak dit op smaak af met zout en peper.
  10. Schep de ragout op het brood.
  11. Serveer met een salade naar keuze.
  12. Bron
  13. Kiprecepten.nl

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie