Altijd weten wat je gaat eten?
Gevulde kipragout. Ragout van kip, kastanje champignons, peer en ui.
Bereidingswijze
- Snijd de kip klein en bewaar die tot gebruik in de koelkast.
- Verwarm de boter in de pan.
- Roerbak hierin de ui met de kerrie.
- Voeg de champignons toe en verwarm dit ca. 10 minuten.
- Bestrooi met de bloem en laat dit heel licht kleuren.
- Voeg dan de bouillon in scheutjes toe en blijf roeren.
- Maak een gladde saus en voeg ook het perensap toe.
- Roer de kip en de peren door de ragout.
- Maak dit op smaak af met zout en peper.
- Schep de ragout op het brood.
- Serveer met een salade naar keuze.
- Bron
- Kiprecepten.nl
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?