Recept 35*** (1 stem)

gevulde kippeborst

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kippenborsten in enveloppe snijden, kruiden met PeZo, besmeren met de kruidenkaas en bekleden met ham ( binnenzijde) . opbinden
  2. Water koken voor de linguini
  3. Borsten aanbraden in boter. In de oven plaatsen ( 10-15 min) 180°C.
  4. Sjalot fijngesneden aanstoven in boter ( zelfde pan als kip), paddestoelen toevoegen, bakken, warmhouden. Pan blussen met bouillon 50% reduceren, room toevoegen inkoken tot licht gebonden, mosterd toevoegen en paddestoelen. kruiden PeZo nootmuskaat.
  5. Onderussen linguini beetgaar koken ( 8-10 min). afgieten
  6. kip uit de oven halen en bindtouwtje verwijderen.
  7. Eindjes schuin afsnijden.
  8. Nestje linguini op bord- kip erop en paddestoelen/saus errond

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Miloeke op 05 oktober 2012 om 00u36

Ziet er lekker uit

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie