gevulde kippeborst

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kippenborsten in enveloppe snijden, kruiden met PeZo, besmeren met de kruidenkaas en bekleden met ham ( binnenzijde) . opbinden
  2. Water koken voor de linguini
  3. Borsten aanbraden in boter. In de oven plaatsen ( 10-15 min) 180°C.
  4. Sjalot fijngesneden aanstoven in boter ( zelfde pan als kip), paddestoelen toevoegen, bakken, warmhouden. Pan blussen met bouillon 50% reduceren, room toevoegen inkoken tot licht gebonden, mosterd toevoegen en paddestoelen. kruiden PeZo nootmuskaat.
  5. Onderussen linguini beetgaar koken ( 8-10 min). afgieten
  6. kip uit de oven halen en bindtouwtje verwijderen.
  7. Eindjes schuin afsnijden.
  8. Nestje linguini op bord- kip erop en paddestoelen/saus errond

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Miloeke op 05 oktober 2012 om 00u36

Ziet er lekker uit

Hoeveel sterren geef jij dit recept?