Gevulde kipfilets met een trio van puree

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 4 gevulde kipfilets
  3. 4 wortelen
  4. 1/2 knolselder
  5. 400 gr erwtjes
  6. 2 uien
  7. 1 kg aardappelen
  8. peper & zout
  9. muskaatnoot
  10. 200 gr boter
  11. Bereiding:
  12. Bereid puree met 1 kg aardappelen. Schil de wortelen en snij ze in kleine stukjes. Stoof ze gaar samen met een ui. Mix de gestoofde wortelen, meng ze onder een derde van de puree, voeg wat boter toe en breng op smaak met zwarte peper. Bereid op dezelfde wijze de erwtenpuree en de knolselderpuree, maar laat bij de knolselder een paar aardappeltjes meekoken aangezien knolselder veel vocht bevat. Bak ondertussen de kipfilets op. Serveer de kipfilets met drie heuveltjes puree.
  13. Tip: lekker met een champignonroomsaus

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?