Gevulde kipfilet met spinazie en ricotta

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak een diepe, horizontale snede in elke kipfilet, zonder de filets helemaal door te snijden.
  2. Doe ze vervolgens open en kruid met peper en zout.
  3. Verkruimel de ricotta in een kom en meng de spinazie en wat zout en peper eronder.
  4. Verdeel de vulling over de vier kipfilets.
  5. Rol de kipfilets op. Wikkel de kipfilets in telkens 2 plakjes gedroogde ham tot ze helemaal ingepakt zitten.
  6. Smelt de bakboter in een braadpan, leg de kipfilets erin, en bak ze aan beide kanten goudbruin.
  7. Blus met wat water en zet er een deksel op.
  8. Laat vervolgens nog 10 minuten stoven op een racht vuurtje.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?