Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde kipfilet met spinazie en ricotta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak een diepe, horizontale snede in elke kipfilet, zonder de filets helemaal door te snijden.
  2. Doe ze vervolgens open en kruid met peper en zout.
  3. Verkruimel de ricotta in een kom en meng de spinazie en wat zout en peper eronder.
  4. Verdeel de vulling over de vier kipfilets.
  5. Rol de kipfilets op. Wikkel de kipfilets in telkens 2 plakjes gedroogde ham tot ze helemaal ingepakt zitten.
  6. Smelt de bakboter in een braadpan, leg de kipfilets erin, en bak ze aan beide kanten goudbruin.
  7. Blus met wat water en zet er een deksel op.
  8. Laat vervolgens nog 10 minuten stoven op een racht vuurtje.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie