Altijd weten wat je gaat eten?
Gevulde kipfilet met champignons
Bereidingswijze
- Voorbereiding
- Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes.
- Los het bouillonblokje op in 0.5L warm water.
- Bereiding
- Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan.
- Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding.
- Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten.
- Kook de pasta beetgaar en giet af.
- Roer de rest van de Solo door de pasta en dan de grof gehakte raketsla.
- Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op.
- Werk af met de basilicumblaadjes.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Solo op 30 april 2012 om 18u08
Dank je wel voor al deze tips !
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?