gevulde kipfilet met champignons

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kuis de champignons en snij ze in heel kleine stukjes (ongeveer 5 mm).
  2. Bak de champignons in een pan tot ze bijna gaar zijn.
  3. Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
  4. Voeg dan de kruidenkaas en de room toe. Meng goed tot het mengsel vrij dik. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  5. Verwarm de oven voor op 220°.
  6. Maak van de kipfilets dunne platte filets.
  7. Leg in het midden van elke filet een strookje van het champignonmengsel.
  8. Kruid de filets met weinig zout en peper.
  9. Rol de filets op en omwikkel met de zwarte woudham.
  10. Laat de filets even kort aankleuren in de pan.
  11. Plaats ze daarna in de oven gedurende 20°. Controleer de gaartijd (de kerntemperatuur moet 70° zijn).

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?