Gevulde kastanjechampignons met corned beef

Ingrediënten voor 10 personen

  • 40 st kastanjechampignons
  • 250 g corned beef
  • 250 g zuurkool
  • 125 g gruyerekaas
  • 125 g roggebrood
  • 6 el Thousand Islands dressing
  • 1 tl komijn

Bereidingswijze

  1. Borstel de paddenstoelen schoon en verwijder de steeltjes. Hak de steeltjes fijn. Spoel de zuurkool, knijp fijn en hak het fijn. Maal de kaas en rooster en verkruimel het roggebrood.
  2. Schik de paddenstoelhoedjes op een paar borden, dek af met magnetronfolie en laat bord per bord, 2 a 4 minuten garen op hoge stand. Meng alle overige ingrediënten grondig door elkaar en verdeel over de paddenstoelhoedjes. Laat een bord paddenstoelen onafgedekt op hoge stand garen in 2 1/2 a 3 1/2 minuutjes. Herhaal met het andere bord.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?