Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde kastanjechampignons met corned beef

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de paddenstoelen schoon en verwijder de steeltjes. Hak de steeltjes fijn. Spoel de zuurkool, knijp fijn en hak het fijn. Maal de kaas en rooster en verkruimel het roggebrood.
  2. Schik de paddenstoelhoedjes op een paar borden, dek af met magnetronfolie en laat bord per bord, 2 a 4 minuten garen op hoge stand. Meng alle overige ingrediënten grondig door elkaar en verdeel over de paddenstoelhoedjes. Laat een bord paddenstoelen onafgedekt op hoge stand garen in 2 1/2 a 3 1/2 minuutjes. Herhaal met het andere bord.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie