gevulde kalkoenrollade

Ingrediënten voor 4 personen

  • 800 gr kalkoengebraad
  • 1 st sjalot
  • 1 pakje diepvrieskervel
  • 150 gr volle plattekaas
  • 1 st ei
  • 2 dl gevogeltebouillon
  • 1 theelepel roze peperbessen

Bereidingswijze

  1. fruit de sjalot met de kervel , laat eventjes afkoelen en meng dan ei en kaas door
  2. snij het gebraad horizontaal open en druk wat plat
  3. schep er de vulling die je net maakte erop
  4. rol op en bind met keukenkoord
  5. doe wat olijflolie in braadslee en leg vlees nu in en zet in oven op 200┬░ gedurende 1 uur ongeveer
  6. voor de saus meng je de gevogeltebouillon die je eerst even liet doorkoken met ongeveer nog 50 gr plattekaas en de peperbessen, kruid af met peper en zout
  7. haal vlees uit de oven, laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie en snij dan in dikke plakken
  8. serveer met krielaardappeltjes en erwtjes en worteltjes

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?