gevulde kalfsborst

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. verwarm de oven op 180 graden
  2. Doe het gehakt in een grote kom en meng de helft van de specerijen de ui de dooier en de peterselie
  3. Berneg op smaak met peper en zout
  4. Vul de kalfsborst met het gehakt en bind het goed dicht met keukentouw zodat de vulling erin blijft bij et bakken
  5. Wrijf het vlees aan de buitenkant in met de rest van de specerijen en bestrooi het met tijm
  6. Leg het in een ovenschaal en overgiet met de lijfolie
  7. Zet 45 minuten in de oven
  8. Draai het vlees ieder kwartierom en overgiet met het braadvocht
  9. Haal de schaal uit de oven doe de aardappeltjes bij en zet het weer in de oven laat ze nog een een 45 minuten braden
  10. Haal het vlees uit de oven wikkel het in aluminium folie en laat een kwartier rustenvoor het in plakken te snijden
  11. Serveer met de gebakken aardappeltjes en een lekker salade

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?