Ingrediënten voor 4 personen
-
50 g Solo
- 300 g shii-take
- zout
-
2 dl Solo Crèmefine Licht
- 1 el eetleptomatenpuree
- peper
- 1 ui
- 8 gereinigde inktvissen
- 1 teentje look
- 2 dl droge witte wijn
Bereidingswijze
- Pel en snipper de ui. Stoof in de Solo en voeg er de in stukken gesneden paddestoelen bij. Breng verder op smaak met peper en zout.
- Laat afkoelen en vul er de inktvis mee.
- Zet ze met een tandenstoker vast. Doe ze in de pan. Giet er de wijn, de tomatenpuree en de Solo Crèmefine Licht bij. Breng op smaak met peper en zout en laat op een matig vuur 20 minuten garen.
Tip
Dien op met wilde rijst.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door Solo op 10 januari 2011 om 14u33
Dank je wel voor de vraag. Inderdaad we passen het aan.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?