Recept 45**** (1 stem)

gevulde groene kool

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal een paar gelijkvormige bladeren van de groene kool en blancheer ze in kokend water tot ze beetgaar zijn. Laat ze uitlekken op een handdoek.
  2. Meng het gehakt met het ei, de fijngehakte ui, de rozijnen, het paneermeel, het chilipoeder, nootmuskaat, peper en korianderpoeder. Vul de koolbladeren met het gehaktmengsel en maak er pakketjes van door ze met een houten prikker vast te zetten.
  3. Bak de gevulde koolbladeren kort een weerszijden aan.
  4. Neem de pakketjes uit de pan en voeg op een lager vuurtje de tomatenpuree toe met de kippebouillon. Leg de pakketjes terug in de pan en laat 30 minuten stoven

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door oceaan op 15 oktober 2017 om 11u04

de ingredienten mogen duidelijker worden omschreven, een beetje paneermeel ? De nootmuskaat staat niet vermeld bij de ingredienten.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie