Recept 35*** (1 stem)

Gevulde forel met witte wijnsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vis

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de peterselie, ajuin in de pan met een beetje boter.Laat de oven voorverwarmen op 220c°. Vul de forellen met de peterselie en ajuin. Smeer een ovenschaal in met boter + 1 glas witte wijn. Leg de forellen in de ovenschaal en overdek deze met aluminiumfolie. Laat 20 min. garen in de oven.Neem dan het folie weg, voeg de room toe en laat nog 15 min sudderen in de oven.Dik de saus aan met de bloem en voeg nog wijn toe naar eigen smaak.Lekker met gekookte aardappelen.Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 07 oktober 2012 om 21u54

Lekker forel in witte wijnsaus

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie