Gevulde flensjes met mango

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe voor het beslag de gezeefde bloem, de losgeklopte eieren en 1 mespunt zout in een grote schaal en meng.
  2. Voeg beetje bij beetje het water en daarna de kokosmelk toe.
  3. Voeg ook de kristalsuiker toe.
  4. Meng opnieuw tot je een glad beslag krijgt.
  5. Verhit de arachideolie in een pan, zet het vuur niet te hoog maar zorg wel dat de pan heet is.
  6. Giet er al draaiend een soeplepel beslag in, zodat de hele bodem bedekt is.
  7. Bak het flensje 40 seconden per kant. Ga zo door tot al het beslag op is.
  8. Schil de mango's met een dunschiller en verwijder de pit.
  9. Snijd het vruchtvlees in plakjes en bak ze in een pan met de boter, de bruine suiker en de vanillesuiker.
  10. Voeg eventueel de geraspte schil van 1 limoen toe.
  11. Wacht tot de plakjes mango warm zijn en haal de pan van het vuur.
  12. Vul elk flensje met 1-2 plakjes.
  13. Vouw het flensje dicht, bestrooi het met geraspte kokos en dien het direct op.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?