Recept 55***** (2 stemmen)

Ge­vul­de ei­e­ren met gerookte fo­relmousse en dille.

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

BLIJ MET EI

tijd
18 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
  2. Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer.
  3. Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.
  4. Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers of een klein toefje verse dille.

Bron: Allerhande Albert Heijn eigen foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 09 september 2015 om 21u59

Echt een heerlijk gevuld eitje.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie