Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Kook de rijst volgens de verpakking gaar, was de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
  2. - Pel de uien en de knoflook en snijd deze ook in kleine stukjes.
  3. - Bak het gehakt in Solo Light Vloeibaar bruin. Voeg vervolgens de uien, de tomaten en de kruiden eraan toe. Laat daarna nog op een laag vuurtje zo'n 4 minuten zachtjes sudderen.
  4. - Was ondertussen de courgettes en hol ze voorzichtig uit. Strooi er wat zout in.
  5. - Meng het courgettevlees met het gehaktmengsel en vul hiermee de uitgeholde courgettes.
  6. - Bestrooi de courgette daarna met de kaas en de fijngehakte peterselie.
  7. - Zet de courgettes vervolgens in de oven en laat ze in ongeveer 25 minuten op 180 graden gaar worden.
  8. - Serveer met de rijst.Tip voor een etentje: rol het gehakt in een strook courgette in plaats van de courgette ermee te vullen. Dat maakt het onmiddellijk feestelijker.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door vivianev op 14 mei 2010 om 15u09

rolletjes van maken is inderdaad een leuke tip en oogt feestelijker. dank je wel ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?