Gevulde Chocolade Rozetten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 125gr boter
  • 100 gr bloem
  • 3 el poedersuiker
  • 2 el maizena
  • 4 el cacao
  • chocopasta

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185ºC. Roer de boter zacht met de poedersuiker. Gooi er beetje voor beetje bloem en maizena en cacao (gezeefd) doorheen en mix elke keer weer. Vul een spuitzak met het mengsel. Spuit rozetjes op de bakplaat en bak ze 10 minuten. Laat ze nog 6-7 minuten op de bakplaat staan (uit de oven). Daarna laat je ze afkoelen. Als ze koud zijn besmeer je de ene helft met pasta en plakt de andere erop.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Chri Chri op 29 mei 2011 om 00u10

die ga is zeker eens proberen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?