Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde champignons (Bron: libelle-lekker.be)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HAPJES

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Borstel de champignons droog schoon, haal de steeltjes eruit en hak deze fijn.
  3. Pel en hak de sjalot en de knoflook.
  4. Snij het ontbijtspek in reepjes en bak even in een pan.
  5. Voeg er de gehakte champignonsteeltjes, de sjalot en de knoflook aan toe en roerbak tot al het vrijkomende vocht verdampt is.
  6. Neem de pan van het vuur af en laat lichtjes afkoelen.
  7. Roer de geitenkaas en gehakte tuinkruiden door het champignonmengsel.
  8. Bestrijk de champignonhoedjes rondom met olijfolie en vul ze met het mengsel.
  9. Bestrooi met versgeraspte parmezaan.
  10. Zet de champignons in een ovenschaal en laat ze 10 à 15 minuten garen in de oven, tot de bovenkant mooi goudbruin kleurt.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie