Gebak van bladerdeeg gevuld met kaneelslagroom en perzik
Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de vellen bladerdeeg. Steek met een glas of vorm uit ieder vel 2 rondjes. Bestrooi met amandelschaafsel. Leg ze op een ingevette bakplaat of op bakpapier ongeveer 15 min in de oven totdat ze mooi bruin zijn. Klop ondertussen de slagroom stijf met de suiker, slagroomversteviger en kaneel. Snijd de perziken in stukjes. Haal de bladerdeegrondjes uit de oven en snijd ze horizontaal open. Leg op de onderste helft wat stukjes perzik en een flinke schep slagroom. Sluit af met de bovenkant van bladerdeeg. Lekker met poedersuiker bestrooien en serveren.
Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door LeukeRecepten op 31 juli 2013 om 03u52
Dit recept is van leukerecepten.nl, graag credits erbij met link of recept verwijderen. Alvast bedankt
Hoeveel sterren geef jij dit recept?