Altijd weten wat je gaat eten?
Gevulde aubergine
Bereidingswijze
- Was de aubergines
- Snij de uiteindjes van de aubergine, snij ze door over de lengte en hol ze uit, snij het vruchtvlees klein
- Bestrooi de aubergines met zout en leg omgekeerd
- Smelt wat boter, stoof hierin de het vruchtvlees, het ui en de knoflook
- Kruid af met peper
- Ongeveer 15 min stoven
- Snij de mozarella in schijfjes
- Was de tomaten en snij ze in schijfjes
- Pel de ui en snij fijn
- Spoel de aubergines af, dep droog
- Vul de aubergines met het mengsel, en leg er afwisselend een sneetje tomaat en mozarella op
- Besprenkel met de olijfolie
- Zet 35-45 min in de oeven
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?