Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde aubergine

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

test

tijd
55 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de aubergines
  2. Snij de uiteindjes van de aubergine, snij ze door over de lengte en hol ze uit, snij het vruchtvlees klein
  3. Bestrooi de aubergines met zout en leg omgekeerd
  4. Smelt wat boter, stoof hierin de het vruchtvlees, het ui en de knoflook
  5. Kruid af met peper
  6. Ongeveer 15 min stoven
  7. Snij de mozarella in schijfjes
  8. Was de tomaten en snij ze in schijfjes
  9. Pel de ui en snij fijn
  10. Spoel de aubergines af, dep droog
  11. Vul de aubergines met het mengsel, en leg er afwisselend een sneetje tomaat en mozarella op
  12. Besprenkel met de olijfolie
  13. Zet 35-45 min in de oeven

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie