Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde artisjokharten met tomaat en komkommer

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer in kleine blokjes Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  2. Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster hierin de pijnboompitjes, neem ze uit de pan zodra ze licht kleuren en laat ze afkoelen op een bordje.
  3. Snijd indien nodig een schijfje van de onderkant van de artisjokbodems zodat deze rechtop blijven staan.
  4. Meng de tomaat en de komkommer door elkaar en vul hiermee de artisjokbodems.
  5. Verdeel de Boursin over de hapjes en garneer deze met pijnboompitjes en een sprietje bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie