Recept 35*** (6 stemmen)

Gevulde appeltjes uit de oven

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil voor 3 personen 3 appels, goudreinetten bijvoorbeeld, en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Maak de rozijntjes schoon en meng hierdoor wat lichtbruine basterdsuiker en kaneel. Zet de appels in een ovenschaal en vul de appels met het rozijnenmengsel. Als je wat van het rozijnenmengsel overhoud dan strooi je dat gewoon in de ovenschaal. Strooi nog wat kaneel over de appels en zet het nu in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 minuten. Doe voorzichtig als je de gevulde appels uit de oven haalt! Strooi er op je bord nog wat poedersuiker over de appels.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door niknak op 21 september 2015 om 23u29

Eenvoudig en snel klaar. Goed gesmikkeld.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie