Recept 55***** (2 stemmen)

Gevulde amandelpannenkoekjes met mangochutney

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pancakes deluxe

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de bloem, melk, 3 eieren, een mespunt vanillesuiker, het bier en zout in een kom en meng alles goed tot een smeuïg beslag.
  2. Splits 2 eieren en meng de eigelen met het amandelpoeder, de room en een eetlepel Solo Vloeibaar.
  3. Pel en snij de mango’s in stukjes. Stoof ze gedurende 20 minuten op een laag vuurtje met een eetlepel Solo, de rozijnen, balsamicoazijn en 25g vanillesuiker.
  4. Doe dit in een gesloten kookpan.
  5. Schil de peren en snij ze in blokjes. Bak ze kort aan in een eetlepel Solo.
  6. Bak nu de pannenkoeken in wat Solo.
  7. Beleg de pannenkoeken met wat blokjes peer en het amandelbeslag. Rol ze op en dresseer ze op de borden. Werk af met een lepel mangochutney.
Tip

Je kan de pannenkoeken met gemak een dag op voorhand maken. Warm ze gewoon opnieuw op (liefst in de microgolf of een droge pan) en beleg ze vervolgens.

Pas de chutney aan je eigen smaak aan: kies voor sinaasappelen, ananas, …

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door de kleine keukenprinses op 19 april 2015 om 20u17

het ziet er lekker uit maar ik ga ht niet maken omdat er alcohol in zit ik gebruik nog steeds mijn pannenkoeken recept ;)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie