Altijd weten wat je gaat eten?
gevulde abrikoos met kruidenkaas en peperkoek
-
2 eetl Philadelphia kaas
-
2 eetl kruidenkaas of bieslookkaas
-
12 gedroogde abrikozen
-
6 gedr rode besjes
-
1 sch peperkoek( zonder suiker bovenop)
Bereidingswijze
- meng de twee soorten kaas, zet paar uur in koelkast,
- snij de abrikozen aan één kant open
- vul spuitzak met kaasmengsel, of doe mengsel in pastiek diepvrieszakje en snij puntje af
- spuit de abrikoosjes vol met dit mengsel, schik ze mooi op schotel,
- leg op de kaas een bolletje roze gedroogde bes en duw er een klein blokje peperkoek in,
- dit mag zeer klein vierkantje zijn, +/- 4 mmlekker aprohapje makkelijk op voorhand klaar te maken
- Eventueels ook dit vulsel voor kerstomaatjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?