Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde aardappelen

Dit is een recept van

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Aardappels gaar koken in de pel in zoutwater, dan laten afkoelen en pellen
  2. Snij de aardappels in twee en lepel het binnenste eruit
  3. Snij het binnenste in blokjes
  4. Snij het vlees van de kippenbil in blokjes
  5. Dille fijn hakken
  6. Snij de tomaatjes in blokjes
  7. Meng het vlees, de omaatjes, de aardappels en dille samen
  8. Voeg de mayonaise, zeezout en peper toe
  9. Rasp de kaas fijn
  10. Vul de aardappelen met dit mengsel
  11. en strooi nog wat geraspte kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 180° C tot het korstje mooi bruin is.
  12. Eet smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie