Altijd weten wat je gaat eten?
Gevulde aardappelen
Bereidingswijze
- Aardappels gaar koken in de pel in zoutwater, dan laten afkoelen en pellen
- Snij de aardappels in twee en lepel het binnenste eruit
- Snij het binnenste in blokjes
- Snij het vlees van de kippenbil in blokjes
- Dille fijn hakken
- Snij de tomaatjes in blokjes
- Meng het vlees, de omaatjes, de aardappels en dille samen
- Voeg de mayonaise, zeezout en peper toe
- Rasp de kaas fijn
- Vul de aardappelen met dit mengsel
- en strooi nog wat geraspte kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 180° C tot het korstje mooi bruin is.
- Eet smakelijk!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?