Gevulde aardappelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Aardappels gaar koken in de pel in zoutwater, dan laten afkoelen en pellen
  2. Snij de aardappels in twee en lepel het binnenste eruit
  3. Snij het binnenste in blokjes
  4. Snij het vlees van de kippenbil in blokjes
  5. Dille fijn hakken
  6. Snij de tomaatjes in blokjes
  7. Meng het vlees, de omaatjes, de aardappels en dille samen
  8. Voeg de mayonaise, zeezout en peper toe
  9. Rasp de kaas fijn
  10. Vul de aardappelen met dit mengsel
  11. en strooi nog wat geraspte kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 180┬░ C tot het korstje mooi bruin is.
  12. Eet smakelijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?