Recept 05 (0 stemmen)

Gevulde aardappelen met ei en garnaal

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapje

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was en kook de aardappelen in de schil. Snijd er een hoedje af en hol ze uit. Kook de eieren gedurende 3 minuten (zacht) en lepel ze uit. Stoof de sjalotsnippers in de boter en voeg er de aardappelpulp, de eieren, de kruiden, peper, zout en muskaatnoot bij. Prak alles met een vork. Laat de vulling even rusten en meng er dan ¾ van de garnalen bij. Vul hiermee de aardappelen op. Klop een emulsiesaus: de eierdooiers met een scheutje water en het citroensap op een vuurtje luchtig op kloppen. Voeg er in een straaltje de gesmolten boter bij en werk af met de room. Kruid met peper en zout. Leg de rest van de garnalen op de aardappel en versier met een stukje dille.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie