Recept 55***** (2 stemmen)

Gevulde aardappel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappelgerechten

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil.
  2. Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.
  3. Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180°.
  4. Verwijder het vel en mix het zachte vruchtvlees met 50 g Solo in een blender.
  5. Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en Solo.
  6. Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven op 180°.
  7. Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook.
  8. Versier met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door gissie op 16 december 2009 om 08u05

gewoon heel lekker zonder veel poespas

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie