Gevulde aardappel

Een gevulde aardappel met zoete ui en gerookte zalm, da's een match made in heaven. Zo lekker in al zijn eenvoud, daar word jij zeker ook fan van.

2 (2)
45 min

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil.
  2. Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.
  3. Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180°.
  4. Verwijder het vel en mix het zachte vruchtvlees met 50 g Solo in een blender.
  5. Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en Solo.
  6. Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven op 180°.
  7. Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook.
  8. Versier met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.

Tip

Kies voor deze gevulde aardappelen liefst een zachtkokende soort, zoals bintjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door gissie op 16 december 2009 om 10u05

gewoon heel lekker zonder veel poespas

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?