Gevulde aardappel

2 (2)
45 min
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil.
  2. Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.
  3. Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180°.
  4. Verwijder het vel en mix het zachte vruchtvlees met 50 g Solo in een blender.
  5. Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en Solo.
  6. Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven op 180°.
  7. Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook.
  8. Versier met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door gissie op 16 december 2009 om 09u05

gewoon heel lekker zonder veel poespas

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?