Gevulde aardappel op de grill of barbecue

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de ongeschilde aardappelen doormidden en kruid ze naar wens met peper en zout, Besprenkel met wat olijfolie en grill ze in aluminiumfolie op de BBQ.
  2. Voor de saus : snij de look fijn en voeg deze bij de zure room een beetje water en de bieslook die je hebt fijngesneden. Alles goed mengen.
  3. Als de aardappels gegrild zijn, haal je ze uit de folie, je legt in de aardappel een sneetje gerookte zalm, doet er wat gesnipperde ui op en je serveert de aardappel met de saus.
  4. gemakkelijk é en ik al gemaakt, super lekker!!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?