Ingrediënten voor 4 personen
- 8 middelgrote, vastkokende aardappelen
- 2 eieren
- 2 eetlepels melk
- 50 gr spekblokjes
- olijfolie
- verse bieslook
- peper en zout
Bereidingswijze
- Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water.
- Snij er in de lengte een kapje af en haal ze met een lepeltje zoveel mogelijk uit. Prak het kruim met een vork, hou de aardappelen warm onder aluminiumfolie.
- Bak het spek knapperig in een pan met antiaanbaklaag. Zet het even aan de kant. Giet het spekvet weg.
- Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in de spekpan. Giet er de eieren bij een bak een smeuïg roerei.
- Vermeng met de spekblokjes en het aardappelkruim met het ei. Vul er de aardappelen mee. Werk af met gehakte bieslook.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?