Recept 05 (0 stemmen)

Gevuld witloof

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak het witloof schoon en was het. Hak de achterham fijn en verdeel in zoveel delen als er witloofstronken zijn.
  2. Snijd de stukjes langs één kant open en haal er enkele binnenste blaadjes uit. Vul de stronkjes op met de achterham.
  3. Smelt de margarine en laat hierin de gevulde witloofstronkjes en de losse blaadjes zacht gaar stoven. Voeg eventueel enkele eetlepels water toe.
  4. Breng op smaak met peper, nootmuskaat en zout. Giet de warme bechamelsaus over het witloof. Versier met de fijngehakte peterselie.

Bron: Body Balance

Tip

Voedingswaarde per persoon: Energie: 170 kcal Eiwitten: 14.4 gram Vetten: 8.9 gram Koolhydraten: 7.6 gram

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie