Ingrediënten voor 4 personen
- 4 stronkjes witloof
- 1 kleine ui, fijngesneden
- 250 g kalfsgehakt
- ¼ kl komijnpoeder
- ¼ kl kurkuma
- ¼ kl geperste knoflook
- ½ kl gemberpoeder
- Een handvol gehakte koriander
- Een handvol gehakte bladpeterselie
- PEPER EN ZOUT
Bereidingswijze
- Bereidingswijze
- Spoel het witloof en stoom de stronkjes in zijn geheel.
- Snijd de stronkjes in de helft en hol lichtjes uit.
- Voeg alle overige ingrediënten samen en meng onder elkaar.
- Laat intrekken. Hoe langer je laat intrekken, hoe intenser de smaak.
- Maak een ¼ liter witte saus, maar zonder nootmuskaat, peper en zout toe te voegen.
- Vul de helft van de witloofschuitjes op met het mengsel en gebruik de andere helft om toe te vouwen.
- Leg de stronkjes in een ovenschaal, overgiet met de witte saus en laat stollen in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?