Altijd weten wat je gaat eten?
GEVULD WITLOOF MET MAROKKAANS KALFSGEHAKT
Bereidingswijze
- Bereidingswijze
- Spoel het witloof en stoom de stronkjes in zijn geheel.
- Snijd de stronkjes in de helft en hol lichtjes uit.
- Voeg alle overige ingrediënten samen en meng onder elkaar.
- Laat intrekken. Hoe langer je laat intrekken, hoe intenser de smaak.
- Maak een ¼ liter witte saus, maar zonder nootmuskaat, peper en zout toe te voegen.
- Vul de helft van de witloofschuitjes op met het mengsel en gebruik de andere helft om toe te vouwen.
- Leg de stronkjes in een ovenschaal, overgiet met de witte saus en laat stollen in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30 minuten.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?