Altijd weten wat je gaat eten?
gevuld patatje met garnalen
Bereidingswijze
- stoom de aardappels ongeschild snij ze daarna doormidden in de lengte .
- Maak de aardappels hol en meng de puree met boter.
- Meng in een kom de kwark met gehakte bieslook.
- Besprenkel de garnalen met citroensap en meng de helft ervan in de pureeen het kwarkmengsel.
- Vul de aardappels hiermee op.
- Bestrooi met de mozzarella dat je geraspt hebt en doe de aardappel toe ( deksel erop ) laat 5 min in de oven aan 180°c
- Snij de witloof in grove stukken en stoof aan in boter werk af met peterselie en de rest van de garnalen .
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?