Recept 35*** (4 stemmen)

gevuld gehaktbrood

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. doe gehakt in schotel en kneed door met paneermeel en ei
  2. snijd de schoongemaakte champignons in dunne plakjes en laat fruiten in een klont boter
  3. voeg de zongedroogde tomaten toe en de kleingesneden mozarella
  4. laat 10 min stoven ong tot alle vocht verdampt is
  5. strijk gehakt uit tot dikke plak en schep het champignonsmengsel erop
  6. verdeel mooi gelijk
  7. rol nu op en druk mooi aan
  8. bedek de bovenkant met rookspek
  9. zet het gehaktbrood in ruim beboterde ovenschaal en zet op 200°c voorverhitte oven
  10. laat ong 45 min bakken
  11. serveren met een groen slaatje en gebakken patatjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie