Altijd weten wat je gaat eten?
gevuld gehaktbrood
Bereidingswijze
- doe gehakt in schotel en kneed door met paneermeel en ei
- snijd de schoongemaakte champignons in dunne plakjes en laat fruiten in een klont boter
- voeg de zongedroogde tomaten toe en de kleingesneden mozarella
- laat 10 min stoven ong tot alle vocht verdampt is
- strijk gehakt uit tot dikke plak en schep het champignonsmengsel erop
- verdeel mooi gelijk
- rol nu op en druk mooi aan
- bedek de bovenkant met rookspek
- zet het gehaktbrood in ruim beboterde ovenschaal en zet op 200°c voorverhitte oven
- laat ong 45 min bakken
- serveren met een groen slaatje en gebakken patatjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?