Gevuld EENHAPS kerstomaatje

Bereidingswijze

  1. Snij het kapje van de kerstomaatjes ( eet de kapjes op, of verwerk ze in een salade) Hol ze voorzichtig uit met een theelepeltje en laat ze even goed uitdruppen op keukenpapier.
  2. De tomaatjes blijven goed staan op de groeiaanzet.
  3. Prop de fijngesneden proscuitto ham in de tomaatjes. Werk met een vork de ricotta en de feta door elkaar en voeg gemalen peper en een snufje paprika poeder toe.
  4. Leg een flinke dot op elk tomaatje en werk af met een sprietje bieslook.
  5. Ik serveerde hier een Gew├╝rztraminer bij.
  6. Variatie met Ganda of Serrano ham en zachte geitenkaas i.p.v
  7. feta.
  8. Eigen recept en foto

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 01 september 2014 om 14u23

Dit was een heerlijk hapje. En zo kwam de zelfgemaakte ricotta van pas.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?