Gevuld brood met paprika ,boursin en bieslook.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: (voor 1 brood)1 groot ongesneden brood. (als je niet zo’n brood kan vinden kan je bijvoorbeeld ook een stokbrood gebruiken)Dit is een heerlijk brood, dat er prachtig uitziet en vooral ook heerlijk smaakt en simpel te bereiden is. Je kunt het brood opvullen met ingredienten naar keuze. Bijvoorbeeld boursin, kaas, paprika, kipfilet, rode peper en bieslook. Dit is echt een leuk, snel en simpel gerecht om op te dienen tijdens een etentje.
  2. Tijd: 15 min. + 20 min. in de oven
  3. Bereidingswijze:
  4. Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. Snijd daarna het brood in, maar niet helemaal tot beneden! Het plakjes brood moeten wel aan elkaar vast blijven zitten. Maak zo ongeveer om de ca 1 cm een snede in het brood.
  5. Snijd daarna de rode peper en de paprika in kleine stukjes. Snij kipfilet plakjes ook doormidden. Daarna kun je beginnen met het opvullen van het brood. Verdeel de kaas, kipfilet, paprika, de rode peper en de boursin over alle plakjes van het brood.
  6. Als je alle ingrediënten hebt verdeeld, giet je tussen elk sneetje brood ongeveer een halve theelepel olijfolie. Het brood kan nu de oven in voor ongeveer 20 minuten. Als je het brood uit de oven hebt gehaald strooi dan nog wat bieslook over en tussen het brood en serveren maar!
  7. Tip: Probeer dit brood ook eens met andere ingrediënten zoals ham, salami en ui.
  8. heerlijk als lunch of met een soepje vooraf als avondmaaltijd.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?