Gevogeltesoepje met sint-jakobsvruchten en koffiebonen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Los de bouillonblokjes op in 1 l warm water
  3. Bereiding
  4. Snij de selder en de prei in ringen.
  5. Laat de bouillon een uurtje infuseren met de koffiebonen en zeef dit.
  6. Stoof de selder en prei in een lepel Solo, voeg de bouillon toe en laat een 45-tal minuten trekken.
  7. Mix de soep en voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe.
  8. Breng op smaak met zout en peper.
  9. Bak de sint-jakobsvruchten enkele minuten in een warme pan met Solo en kruid met zout en peper.
  10. Schik de sint-jakobsvruchten in een diep bord, lepel er de soep in en garneer met enkele gebroken koffiebonen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?