Recept 45**** (17 stemmen)

Gevogelterisotto

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 eetlepels Solo en voeg er de champignons aan toe.
  2. Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano.
  3. Meng alles goed en verwarm het 5 minuten op een hoog vuur.
  4. Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10 minuten sudderen.
  5. Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
  6. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met de rest van de Solo.
  7. Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de risotto over 4 borden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (20)

Gepost door Solo op 10 mei 2013 om 18u40

De klassieke Italiaanse manier is inderdaad met arboriorijst (met korte dikke korrel), maar je kan een risotto ook perfect met gewone rijst bereiden. En  dat is inderdaad hier ook de bedoeling, omdat niet iedereen die speciale rijst in huis heeft.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?