use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gevogelterisotto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gevogelterisotto

Gevogelterisotto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g sluimererwten
  • 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 750 ml water
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 300 g rijst
  • 500 g in plakjes gesneden champignons
  • 400 g doperwten
  • 1 rode parika (in blokjes gesneden)
  • 1 grote fijngesnipperde ui
  • 600 g kalkoenfilet
  • 1 blikje tomaten puree

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 eetlepels Solo en voeg er de champignons aan toe.
  2. Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano.
  3. Meng alles goed en verwarm het 5 minuten op een hoog vuur.
  4. Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10 minuten sudderen.
  5. Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
  6. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met de rest van de Solo.
  7. Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de risotto over 4 borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.