Gevleugelde salade
Kippenvleugels zijn een lekkernij op de barbecue maar een voorverwarmde oven van 210°C is een goed alternatief tijdens de herfst- en wintermaanden. Geniet van onze salade met kippenvleugels !
0 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 12 kippenvleugels
- Bertolli olijfolie
- 1 koffielepel gevogeltekruiden per kippenvleugel
- peper en zout
- gemengde sla voor 4 personen
- 4 kerstomaten
- 1/4 verse ananas
- 1 zakje Knorr Salad Mix met Ui-Tuinkruiden
- 3 eetlepels slaolie
- 3 eetlepels water
Bereidingswijze
- Bereiding:Verwarm de oven voor op 210°C.
- Strijk de kippenvleugels in met olijfolie en bestrooi ze met de kruiden, peper en zout. Plaats ze daarna gedurende 20 minuten in de oven. Vergeet niet van ze regelmatig om te draaien.
- Spoel en droog ondertussen de sla. De kerstomaatjes kan je al in tweeën snijden.
- De vinaigrette is snel klaar: roer het water, de slaolie en de Knorr Salad Mix goed om.
- Meng de sla met de stukjes ananas en de vinaigrette.
- Plaats de kippenvleugels op de borden, waarop je eerst nog wat sla en een kerstomaatje geschikt hebt.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?