Recept 55***** (1 stem)

Gestoomde zalm en asperges in kruidensaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Hoge kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en stoom ze 3 minuten in een bodempje water.
  2. Snijd de vis half in en schik er de asperges op. Vouw de vis terug dicht en breng op smaak met peper en zout.
  3. Giet de wijn bij het bodempje water van de asperges en schik de vis met de asperges in het stoommandje. Stoom het geheel 5 minuten en hou afgedekt warm.
  4. Laat het vocht uit de stoompan reduceren met de Solo Vloeibaar en de light room tot een licht gebonden sausje.
  5. Voeg er de kruiden bij, laat goed opwarmen en nappeer er de vis mee.
Tip

Witte asperges maak je schoon met een dunschiller van vlak onder het kopje naar beneden toe. Schil voldoende weg zodat er geen taaie vezels overblijven. Breek de houtachtige uiteinden af. Groene asperges moet je enkel voorzichtig wassen en het uiteinde eraf snijden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie