Recept 55***** (1 stem)

Gestoomde vis met limoen (pla neung manao)

Dit is een recept van

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Plet het citroengras in een vijzel.
  2. Maak diagonale sneden in de vis aan beide kanten.
  3. Leg de vis in een stoommand op een bedje van het geplette citroengras en stoom gedurende ongeveer 15 tot 20 minuten, tot de vis gaar is.
  4. Doe de look en de wortel in een kom samen met de overige ingrediënten voor de dressing en roer alles onder elkaar.
  5. Leg de blaadjes sla aan een kant van de schotel en leg de vis ernaast.
  6. Giet de saus over de vis en versier met de schijfjes limoen en de koriandertakjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door cuisinefun op 29 oktober 2012 om 17u26

Waarom zijn er zoveel recepten op jullie site van vis waar de vis helemaal doorkookt is ? Ik heb gelukkig de vis na 8 minuten van het vuur gehaald !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie