use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta met gerookte zalm en komkommer
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta met gerookte zalm en komkommer

Pasta met gerookte zalm en komkommer

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g kleine pasta
  • 1 flesje light room
  • zout
  • peper
  • 0.5 komkommer
  • 2 eetlepels gehakte dille
  • 200 g gerookte zalm in reepjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de komkommer in zeer fijne plakjes.
  2. Roer er de light room door en breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  4. Roer er de komkommer door en werk af met de zalmreepjes en de dille.
Proef de pasta altijd eerst voordat je die afgiet: zo ben je zeker dat je pasta met gerookte zalm perfect is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.