Gestoofde tournedos en artisjokharten met parmezaankaas

2 (2)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de artisjokharten in een grote pot kokend, gezouten water gedurende 5 minuten koken en laat ze uitlekken.
  2. Leg de artisjokharten met twee soeplepels olijfolie in een sauteerpan, kruid met peper uit de molen, dek af en laat 10 minuten bakken.
  3. Warm de room intussen zacht op, voeg 1 runderbouillonketeltje en 1 soeplepel parmezaankaas toe en roer om met een lepel. Kruid goed met peper.
  4. Schroei de tournedos dicht: per kant 2 minuten in een pan op hoog vuur met 1 soeplepel olijfolie.
  5. Dien onmiddellijk op een bord op, besprenkel de artisjokharten met parmezaankaas en overgiet het vlees met de room.

Tip

Schroei de tournedos per kant gedurende 2 min. 30 sec. tot 3 min. dicht als u uw vlees liever goed doorbakken heeft.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?