Recept 05 (0 stemmen)

Gestoofde gele kerriekool met scampi en tagliatelle

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontdooi de scampi, laat ze uitlekken in een zeef en dep ze droog.
  2. Verwarm 1 soeplepel margarine in een pan en bak de gesneden kool enkele minuten.
  3. Voeg de gemberpoeder en de Currysaus toe.
  4. Breng het geheel al roerend aan de kook en zet het vuur meteen laag zodra het kookt. Laat de kool in 15-20 minuten gaar stoven.
  5. Kook de tagliatelle gaar in ruim water met het Bouillonketeltje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Verwarm 2 soeplepels margarine in een pan en bak in tussen de scampi in 2-4 minuten gaar.
  7. Voeg het geperste teentje knoflook toe en schep de scampi goed door.
  8. Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep daarop de gestoofde kerriekool en daarop de scampi. Garneer met gehakte peterselie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie