Gestoofde gele kerriekool met scampi en tagliatelle
Bereidingswijze
- Ontdooi de scampi, laat ze uitlekken in een zeef en dep ze droog.
- Verwarm 1 soeplepel margarine in een pan en bak de gesneden kool enkele minuten.
- Voeg de gemberpoeder en de Currysaus toe.
- Breng het geheel al roerend aan de kook en zet het vuur meteen laag zodra het kookt. Laat de kool in 15-20 minuten gaar stoven.
- Kook de tagliatelle gaar in ruim water met het Bouillonketeltje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm 2 soeplepels margarine in een pan en bak in tussen de scampi in 2-4 minuten gaar.
- Voeg het geperste teentje knoflook toe en schep de scampi goed door.
- Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep daarop de gestoofde kerriekool en daarop de scampi. Garneer met gehakte peterselie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?