Ingrediënten voor 8 personen
- 250 g boter
- 350 g bloem
- 140 g poedersuiker
- 1 eetlepel melk
- 1 theelepel vanille-essence
- voedingskleurstof (optioneel)
Bereidingswijze
- - Klop de boter romig.
- - Voeg de rest van de ingrediënten toe en kneed tot het deeg een bol vormt.
- - Verpak het deeg in plastic folie en leg het minstens 1 uur in de koelkast.
- - Verwarm de oven voor op 175°.
- - Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot 0,5 cm dikte.
- - Steek koekjes uit en stempel ze.
- - Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
- - Bak ze 12 minuten tot de randjes lichtbruin zijn.
- - Laat de koekjes afkoelen op een taartrooster.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?